Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, primele declaratii dupa ce au aflat ca vor deveni parinti! Iata ce marturisiri savuroase au facut cei doi soti despre cel mai fericit moment din viata lor de cuplu!

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2018, 13:07

Burak Ozcivit si frumoasa lui sotie, Fahriye Evcen sunt in al noulea cer de cand au aflat ca vor deveni parinti.

Desi presa din Turcia a anuntat cu ceva vreme in urma ca indragitii actori, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit, vor deveni parinti, acestia au pastrat discretia si au preferat sa apara in fata jurnalistilor atunci cand au considerat ca este momentul potrivit pentru a confirma tuturor ca in sfarsit visul de a fi parinti s-a indeplinit.   

 

 

De curand, cei doi soti au fost surprinsi de obiectivele de luat vederi ale jurnalistilor, iesind dintr-un restaurant din cartierul exclusivist, Arnavutkoy si nu au mai reusit sa evite intalnirea cu jurnalistii, care erau nerabdatori sa afle cat mai multe lucruri despre beblusul indragitului cuplu. Cei doi viitori parinti s-au vazut nevoiti sa raspunda intrebarilor reporterilor.

Burak Ozcivit si Fahriye Excen au tinut sa lamureasca tot ceea ce a  aparut in presa in ultima vreme despre ei si au dezmintit multe dintre speculatii, inclusiv cea conform careia Fahriye Evcen ar fi interzis parfumul.

 

 

"Nici chiar asa. Sigur ca uneori am unele sensibilitati, dar fara exagerari. Nu am interzis parfumul, dar suntem atenti la tot!", a subliniat Fahriye Evcen.

Au spus ca sunt fericiti si emotionati si traiesc un sentiment ce nu poate fi descris, sentiment pe care il doresc tuturor celor care vor sa fie parinti.

Intrebata cum a reactionat Burak Ozcivit la auzul vestii, Fahriye Evcen a ras. A intervenit Burak Ozcivit care a spus ca acestea sunt detalii private. 

 

 

Cei doi soti au marturisit ca nu au aflat inca sexul copilului, insa au hotarat deja ca nasterea sa aiba loc in Turcia. Actorul a mai spus ca sarcina se dezvolta natural si nu cere sfaturi nimanui deoarece medicul este cel care oricum da toate indicatiile in functie de evolutia sarcinii.

Intrebata daca are pofte, Fahriye Evcen a glumit spunand: "Sa nu va mirati daca-l vedeti noaptea pe aici cautand ceva…"

Burak Ozcivit a vorbit si despre viitorul sau proiect: "Mai este ceva timp. Deocamdata ma odihnesc. Pregatirile necesita mult efort din partea productiei. Va fi anul viitor. Va fi un proiect mare. Avem emotii. Este un personaj important pentru intrega Turcie. Ma voi stradui sa dau rolului ce i se cuvine!" (sursa: ucankus.com.tr;

viata cu aroma de cafea")

 

Taguri: