Burak Özçivit și Fahriye Evcen, primele declarații după ce au devenit părinți pentru a două oară! Ce au spus cei doi actori la plecarea din spital! Iată care a fost reacția lui Karan când și-a văzut frățiorul? „Ne-a surprins foarte tare și pe noi”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2024, 18:49
Burak Özçivit și Fahriye Evcen Foto(4)
Burak Özçivit și Fahriye Evcen, surprinși in timp ce plecau din spital, alături de bebelusul lor
Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Fericire fără margini în familia lui Burak Özçivit! Actorul și soția lui, Fahriye, au fost surprinși de jurnaliști când au plecat din spital alături de bebelușul lor! Ce declarații inedite au făcut cei doi soți despre nașterea celui de-al doilea fiu! „Karan a avut o reacție minunată!”

Fahriye Evcen (36 de ani) și Burak Özçivit (38 de ani) fac parte din categoria celor mai talentați și admirați actori ai Turciei. Cei doi s-au cunoscut pe platourile, în anul 2013, de filmare ale serialului Çalıkuşu, în care au jucat rolurile a doi îndrăgostiți, iar la scurtă vreme aceștia au devenit un cuplu și în viață reală. În prezent formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia și au o familie frumoasă.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, primele declarații după ce au devenit părinți pentru a două oară

După patru ani de relație, Burak Özçivit și Fahriye Evcen au hotărât să se căsătorească și au organizat o nuntă de poveste, pe malul Bosforului, unde au avut alături rudele, prieteni și mulți colegi de breaslă. Doi ani mai târziu, cei doi soți au devenit părinții unui băiețel minunat, căruia i-au ales numele Karan.

În ciuda faptului că anul trecut în presa turcă s-au vehiculat zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi actori, însă în cele din urmă aceștia au infirmat speculațiile apărute și mai mult decât atât au anunțat că vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți și împliniți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen au dezvăluit prenumele bebelușului lor care va veni pe lume luna aceasta! Iată ce mesaj de suflet au transmis cei doi soți tuturor fanilor de Anul Nou!

Pe 18 ianuarie, a venit pe lume cel de-al doilea copil al familiei Ozcivit. Îndrăgita actriță Fahriye Evcen a născut în cadrul unei clinici private din Istanbul, un băiețel perfect sănătos și a anunțat că ea și bebelușul se simt foarte bine.


În cursul zilei de ieri, Burak Ozcivit și soția lui au fost surprinși de jurnaliști în timp ce părăseau spitalul, alături de bebelușul lor, căruia i-au ales numele Kerem. Cei doi părinți fericiți s-au oprit preț de câteva minute, pentru a vorbi cu cei din presă și au povestit detalii savuroase despre modul în care micuțul Karan l-a primit pe frățiorul lui.

„A avut o reacție minunată! L-a primit foarte bine! Ne-a surprins foarte tare și pe noi! A venit zilnic să îl vadă!” a

spus Burak Özçivit, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Cea mai fericită zi pentru cuplul Fahriye Evcen-Burak Özçivit, care au devenit părinți pentru a două oară! Iată primele detalii despre nașterea micuțului Kerem!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.