Burak Ozcivit si Inna, primele imagini din cadrul spotului publicitar, care a starnit mari controverse in presa turca! A avut sau nu motive de gelozie sotia actorului, Fahriye Evcen?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2018, 12:50

Burak Ozcivit si Inna au filmat impreuna de curand, un spot publicitar inedit pentru un renumit brand.

Burak Ozcivit este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia. Dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita", Burak Ozcivit s-a dedicat celor doua proiecte cinematografice: comedia "Fratele meu 2" si filmul de actiune "Suflet de sacrificiu", pentru care a lucrat intens inca de la sfarsitul anului trecut.


Insa carismaticul actor nu se da la o parte de la nicio provocare, astfel ca intre timp a acceptat o colaborare inedita cu Inna, cantareata noastra devenita celebra si Turcia.

Burak Ozcivit a recunoscut mereu ca are o slabiciune si pentru muzica. Dovada sta melodia de dragoste inregistrata alaturi de sotia sa, Fahriye Evcen, cu cativa ani in urma. Atunci cei doi soti au realizat un duet minunat, iar piesa s-a bucurat de un mare succes.


Burak Ozcivit si Inna sunt protagonistii unui spot publicitar pentru un renumit brand de sampon, a carui imagine este reprezentata in Turcia, de multi ani de celebrul actor.
Se pare ca cei doi au intrat deja in studioul de inregistrari, unde au filmat spotul.
In presa turca s-a vehiculat faptul ca celebrul Burak Ozcivit va incasa fabuloasa suma de un milion de dolari. Deja pe conturile lor de socializare au aparut primele imagini din studioul in care se desfasoara filmarile clipului publicitar, dar si un scurt clip video, in care cei doi protagonisti isi exercita rolurile perfect.
(sursa: Instagram; viata cu aroma de cafea)