Burak Ozcivit si Neslihan Atagul au o mare pasiune in comun! Iata cum isi petrec acestia timpul liber si cum se dedica celor mai buni prieteni!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2017, 10:33

Cei doi actori isi petrec mare parte din timp pe platourile de filmare insa nu isi neglijeaza micile pasiuni.

Neslihan Atagul, interpreta personajului feminin principal din “Dragoste infinita”, se declara o mare iubitoare a animalelor. Aceasta are acasa doi caini, un doberman si un metis, pe care ii ingrijeste ca pe niste copii. Actrita, care este casatorita cu actorul Kadir Dogulu, din 2016, declara ca nu este inca pregatita sa devina mama, dar pana cand va veni acel moment se multumeste cu dragostea celor doua patrupede.

In ciuda faptului ca petrece foarte mult timp pe platourile de filmare, Neslihan Atagul nu isi neglijeaza deloc animalele de companie pe care le ingrijeste asa cum se cuvine si carora le dedica timpul ei liber, jucandu-se in gradina casei, alaturi de sotul ei, sau plimbandu-i pe malul marii.

“Ma bucur in fiecare zi de dragostea neconditionata a cateilor nostri! Oricat as fi de suparata, uneori, energia lor se transmite si la mine imi face ziua mai buna! Nu-i inteleg pe cei care nu iubesc animalele, pe cei care le ignora daca le

vad suferind sau care le maltrateaza. Animalele au suflet, au emotii, ne pot darui atat de mult!”, spune frumoasa Neslihan.

Si celebrul actor, Burak Ozcivit iubeste foarte mult animalele si recunoaste ca are aceeasi pasiune pentru caini, mostenita chiar de la tatal lui. Acesta are un caine lup, pe care il adora si caruia ii dedica timpul lui liber. Actorul a declarat in repetate randuri ca reuseste sa se incarce cu multa energie pozitiva de la indragitul patruped, care in ciuda faptului ca este un caine de talie mare, este foarte bland si

loial.

Citeste si: Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, reprezentatie uluitoare de dans! Iata cat de talentati sunt cei doi indragiti actori si cum au aratat impreuna, dansand unul dintre cele mai vechi dansuri traditionale turcesti!

Citeste si: Neslihan Atagul, momente de sinceritate! Iata ce marturisiri a facut frumoasa actrita despre cele mai importante lucruri care stau la baza povestii sale de iubire alaturi de Kadir Dogulu, intr-un interviu incendiar!

Carismaticul actor impartaseste aceeasi pasiune pentru caini si cu iubita sa, Fahriye Evcen, care se declara si ea o iubitoare de caini. De curand aceasta a publicat o imagine in care apare alaturi de un caine de talie medie, de care se bucura asemenea unui copil.