Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen au dezvăluit prenumele bebelușului lor care va veni pe lume luna aceasta! Iată ce mesaj de suflet au transmis cei doi soți tuturor fanilor de Anul Nou!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2023, 14:21

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a două oară și sunt copleșiți de emoții deoarece marele eveniment se apropie cu pași repezi!

Celebrii Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au o căsnicie fericită de mai bine de aproape șase ani și reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori ai Turciei. Anul trecut, cei doi soți au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, însă lunile au trecut rapid și în prezent aceștia așteaptă cu nerăbdare și mari emoții venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au dezvăluit prenumele bebelușului lor care va veni pe lume luna aceasta

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în timp ce jucatu împreună pe platourile de filmare ale serialului Çalıkuşu, în 2013. După patru ani de relație, cei doi actori au decis să își unească destinele și să își întemeieze o familie. Astfel, în anul 2017 Burak și Fahriye s-au căsătorit într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Doi ani mai târziu tinerii căsătoriți au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel. Micuțul Karan a venit pe lume în anul 2019 și a adus mare bucurie în familia Ozcivit.

Citește și: Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum arată frumoasa actriță în cea de-a șasea lună de sarcină! 

În ciuda faptului că presa din Turcia a speculat în ultimii doi ani că relația lor a trecut prin momente de cumpăna și chiar au fost la un pas de divorț, anul trecut cei doi actori au anunțat că vor deveni părinți pentru a două oară și păreau la fel de îndrăgostiți că la începutul poveștii lor de dragoste. Lunile au zburat rapid și în prezent superbă Fahriye Evcen se află în ultima luna de sarcina și așteaptă cu mari emoții alături de familia ei venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, presa turcă a anunțat că cei doi soți au dezvăluit în cele din urmă și prenumele pe care îl va purta mezinul familiei Ozcivit. Se pare că Burak și soția lui au decis că fiul lor să poarte numele Kerem. Potrivit viatacuaromadecafea.com, semnifică in limba turcă, noblețe și generozitate.

„Bărbații care se numesc Kerem au în general succes în toate domeniile vieții. Lumea spirituală a acestor oameni este oarecum complicată. În acest context, este posibil să-i vezi triști chiar și la veștile fericite. Ei nu au o poziție clară cu privire la luarea deciziilor. A fi ezitant face parte din viața lor. Datorită nivelului lor ridicat de inteligență, ei duc la bun sfârșit fiecare job în care intră”, conform milliyet.com.tr

Citește și: Burak Ozcivit, cadou spectaculos de zeci de mii de euro pentru soția lui, care se află în cea de-a opta lună de sarcină! Iată cum au fost surprinși, de curând, cei doi soți! „Totul este în regulă”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.