Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen, întâlnire romantică! Iată ce au observat fanii celor doi actori în imaginile publicate pe rețelele de socializare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2022, 18:21
Foto(6)

Burak Ozcivit și Fahriye formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori din Turcia.

Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Și totodată și cel mai reușit cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Calikusu, în care au jucat între 2013 și 2014, unde după doar câteva luni s-au îndrăgostiți iremediabil și au format un cuplu și dincolo de scenariu. În anul 2017, Burak și Fahriye au decis își unească destinele devenind astfel o familie superbă.

După doar doi ani de mariaj, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Karan.

Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen, întâlnire romantică

Chiar dacă pe 30 iunie 2022, Burak și Fahriye au împlinit cinci ani de căsnicie și sunt la el de fericiți că în prima zi. Micuțul Karan reprezintă cea mai mare și puternică motivație de a merge mai departe.

De curând, celebrii actori au anunțat oficial că vor deveni părinți pentru a două oară și sunt în culmea fericirii.

Citeste si: Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, surprinși alături de fiul lor pe o plajă exclusivistă din Bodrum! Iată cât de bine arată Fahriye Evcen in costum de baie, deși este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Burak Ozcivit și soția lui obișnuiesc să le împărtășească fanilor lor din mediul online tot ceea ce trăiesc. Aceștia au peste 20 de milioane de urmăritori pe Instagram. Îndrăgitul actor postează de regulă imagini de pe platourile de filmare dar și mai frecvent publică imagini în care apare alături de familia lui. Astfel, fanii săi au observat faptul că celebrul actor este un familist convins și că își adoră soția și fiul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, cei doi soți au publicat o imagine în care se aflau în timpul unei cine aparent romantice. Însă în aceeași postare a apărut și o poză cu micuțul Karan, semn că aceștia nu se despart mai deloc, nici atunci când merg la o întâlnire romantică.

Citeste si: Burak Ozcivit, prima reacție după ce s-a vehiculat că el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară! „Super veste! M-am bucurat foarte mult” Iată ce a spus celebrul actor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.