Burak Ozcivit, solutie inedita pentru a combate traficul aglomerat din Istanbul! Iata cum a fost surprins celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2018, 12:10

Burak Ozcivit a renuntat la confortul oferit de bolidul sau de lux si a recurs la o solutie inedita pentru a se strecura mai usor in traficul aglomerat din Istanbul.

Burak Ozcivit a fost surprins la o cafenea din cartierul excalusivist Nisantasi din Istanbul. Celebrul actor a plecat de acolo pe motocicleta si le-a explicat reporterilor de ce a renuntat la masina in favoarea motorului.
"Folosesc motocicleta pentru a scapa de trafic!", a spus Burak.
Intrebat daca motocicleta este noua, a spus ca o are de ceva timp.

Intr-o emisiune difuzata pe postul Kanal D din Turcia, Burak Ozcivit a declarat ca se afla la Istanbul cu treburi si apoi vor pleca din nou in vacanta.

Actorul a mai spus că nu ar fi corect să vorbeasca acum despre un nou proiect deoarece nu este momentul potrivit, insa se afla in plina analiza a tuturor ofertelor si scenariilor primite.

Intrebat daca si-ar dori sa aiba un proiect comun cu Fahriye Evcen, acesta a raspuns: "De ce nu? Dar deocamdata nu este ceva clar!", a adaugat Burak Ozcivit.

(sursa: hurriyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri: