Burak Ozcivit, sufera de "sindromul burnout"? Iata cum a reactionat celebrul actor la speculatiile lansate in presa turca si ce marturisiri a facut despre starea sa de sanatate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2018, 14:39

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si indragiti actori ai momentului in Turcia.

De curand, o publicatie din Turcia a scris despre celebrul Burak Ozcivit ca a muncit ani de zile fara pauza si ar fi ajuns in situatia de a suferi de asa-zisul "sindrom burnout" si de a recurge la serviciile medicilor specialisti.

Ar fi spus acestuia: „Am obţinut în viaţă tot ceea ce mi-am dorit. Am vrut să beau cafea, m-am dus la Paris. Am vrut să mă plimb, m-am dus în Orientul Mijlociu.

Acum, nimic nu-mi mai face plăcere!"

Potrivit acelor jurnalisti, Burak Ozcivit ar fi spus: "Am obtinut in viata tot ceea ce mi-am dorit. Am vrut sa beau cafea, m-am dus la Paris. Am vrut sa ma plimb, m-am dus in Orientul Milociu. Acum, nimic nu-mi mai face placere!"

Mai scrie jurnalistul ca sotia actorului, Fahriye Evcen, il sprijina in perioada tratamentului.


"M-am insurat cu femeia iubita.
Mereu m-a ajutat si ma ajuta!", a adaugat Burak Ozcivit.
Starea in care se afla actorul ar fi motivul pentru care acesta ar declina ofertele de proiecte.

La scurt timp de la aparitia acestor vesti in presa turca, Burak Ozcivit a reactionat si a dezmintit tot ceea ce se scrisese despre el legat de acest subiect. Acesta a marturisit ca stirea conform careia ar suferi de sindromul burnout (sindromul arderii complete, suprasolicitare profesionala sau oboseala cronica) nu corespunde realitatii si mai mult decat atat actorul a recunoscut ca este in vigoare contractul cu unul dintre cele mai

renumite posturi TV din Turcia si ca va reveni pe micul ecran cu un proiect despre care se va vorbi foarte mult.


„Tot timpul meu il dedicat noului proiect! Sunt foarte motivat!", a declarat Burak Ozcivit.
(sursa: milliyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.