Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, surprinși alături de fiul lor pe o plajă exclusivistă din Bodrum! Iată cât de bine arată Fahriye Evcen in costum de baie, deși este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2022, 14:38
burak ozcivit Foto(7)
Burak Ozcivit, soția lui si fiul lor, Karan, își petrec vacanta de vara in Bodrum
Sursa: milliyet.com.tr

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, care au anunțat de curând că așteaptă cel de-al doilea copil, au fost surprinși în vacanță în Bodrum.

Renumiții Burak Ozcivit (37 de ani) și Fahriye Evcen (35 de ani) formează un superb cuplu de aproape zece ani și cu toate acestea se iubesc la fel de mult că-n prima zi. De curând, ce doi actori au anunțat oficial faptul că așteaptă cel de-al doilea copil și sunt în culmea fericirii. Că în fiecare vara, Burak Ozcivit și Fahriye Evcen își petrec vacanță alături de fiul lor Karan, la reședința lor din Bodrum.

Burak Ozcivit, surprins alături de soție și de fiul lor pe o plajă exclusivistă din Bodrum

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut în anul 2013, când jucau împreună în rolurile principale a doi îndrăgostiți în serialul "Çalıkuşu". Treptat cei doi au început să aibă și sentimente reale unul pentru celălalt și au format un cuplu și dincolo de platourile de filmare.

Citeste si: Veste mare despre faimosul cuplu Fahriye Evcen-Burak Özçivit! Ce minune s-a întâmplat în familia celor doi actori! Iată ce a apărut recent în presa din Turcia!

Patru ani mai târziu, cei doi îndrăgostiți au decis să își unească destinele. Fastuoasa nuntă a avut loc într-o locație de poveste de pe malul Bosforului, la un celebru restaurant, în prezența multor rude, prieteni și colegi de breaslă care și-au dorit să le fie alături.

Deși anul trecut presă din Turcia a lansat un zvon potrivit căruia cei doi actori s-ar află în pragul divorțului, în cele din urmă Burak și Fahriye au publicat o imagine în care apăreau alături de fiul lor, luând micul dejun, demonstrând tuturor cârcotașilor că formează încă o familie fericită și unită.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând Burak și soția lui au surprins din nou publicul, însă de această dată cu o veste incredibil de bună, despre faptul că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil și trăiesc momente intense de fericire. În prezent cei doi actori sunt împreună cu fiul lor, Karan, în Bodrum, acolo unde obișnuiesc să meargă în fiecare vara pentru a se relaxa, deoarece dețin o superbă casă de vacanță.

Citeste si: Burak Ozcivit, prima reacție după ce s-a vehiculat că el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară! „Super veste! M-am bucurat foarte mult” Iată ce a spus celebrul actor!

Zilele trecute, Burak și familia lui au fost surprinși pe o plajă exclusivistă din Bodrum de către jurnaliștii turci. Frumoasă viitoare mămică, Fahriye Evcen a îmbrăcat la plajă, un costum întreg, și a stat în mare parte a timpului sub o umbrela, pentru a se proteja de soare.

Deși arată uluitor de bine, îndrăgită actrița a preferat să îmbrace peste costumul de baie o rochie albă, largă la plecarea de pe plajă, pentru a nu stârni controverse cu aspectul ei fizic.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.