Burak Ozcivit, surprins de jurnalisti la petrecerea de final de sezon a echipei serialului "Dragoste infinita". Ce a declarat actorul despre viitoarea sotie si planurile lor de viitor

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 mai 2017, 18:34

Diplomat si amabil, Burak le-a raspuns elegant jurnalistilor care i-au pus si intrebari personale.

"A fost putin obositor, dar foarte frumos!", a marturisit Burak despre sezonul din "Dragoste infinita".

 

Intrebat despre prestatia iubitei sale Fahryie Evcen la festivalul international de film de la Cannes, acesta a marturisit ca Evcen a mers acolo in numele tuturor actorilor turci si nu a putut sa o insoteasca din cauza programului incarcat de filmare pe care l-a avut in aceasta perioada.

 

Ozcivit a evitat sa spuna daca anul viitor vor fi prezenti amandoi la Cannes.

 

"In aceasta vara filmam un film impreuna, alaturi de Murat (actorul Murat Boz, n.r.), Kardesim Benim 2, un film spectaculos, comercial, asa ca o sa vedem!", a spus Burak.

 

Filmarile la "Kardesim Benim 2" vor incepe imediat dupa nunta lui Burak cu Fahryie Evcen, eveniment programat pentru 29 iunie 2017.

 

Citeste si: N-O SA-TI VINA SA CREZI ce se intampla in culisele serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce fac ACTORII tai preferati, in spatele camerelor de filmat! Vezi un filmulet fabulos in care BURAK OZCIVIT danseaza in pauzele dintre filmari!