Burak Ozcivit, "vanat" de cea mai importanta casa de productie din Brazilia! Succesul serialului "Dragoste infinita" a facut inconjurul lumii si a atras numerosi fani in America Latina! Iata ce oferta de nerefuzat a primit sarmatul Burak!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2018, 18:53
video Foto(4)

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia!

Roberto Irineu Marinho,  patronul  Globo, unul dintre cele mai mari grupuri media din Brazilia, il vrea pe Burak Ozcivit intr-un serial ce va fi difuzat la postul sau de televiziune. Acesta stie si apreciaza ca actorul turc are foarte multi fani in intreaga lume. Conform unei renumite publicatii din Turcia, producatorul l-ar fi contactat si ar fi trebuie sa se intalnească la Premiile Emmy, anul trecut, dar din pricina problemelor de sanatate ale tatalui sau, Burak Ozcivit nu a putut merge.

Marinho a insistat mai ales dupa ce serialul "Dragoste infinita" a primit Premiul pentru "Cel mai Bun Serial", la Premiile Emmy 2017.

Ramane de vazut daca renumitul producator international il va convinge si daca Burak Ozcivit va dansa samba cu Fahriye Evcen sau cu altcineva.
(sursa: takvim.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri: