Burak Serdar Şanal și iubita sa Özgü Kaya, surprinși din nou împreună, după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit! Ce planuri au cei doi îndrăgostiți!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2022, 02:10
video Foto(6)

Burak Serdar Şanal și Özgü Kaya s-au cunoscut pe platorile de filmare ale serialului Dragoste și secrete și s-au îndrăgostit iremediabil.

Celebrii și carismaticii actori Burak Serdar Şanal și Özgü Kaya s-au văzut pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului Dragoste și secrete, unde au ajuns să se îndrăgostească iremediabil, în ciuda faptului că nu au fost parteneri conform scenariului. Însă fiorii iubirii i-a adus împreună și astfel au format unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri de actori din Turcia.

Burak Serdar Şanal și iubita sa Özgü Kaya, surprinși din nou împreună

La scurt timp după încheierea filmărilor cei doi au trecut printr-o perioada destul de dificilă, iar presă din Turcia a speculat la acea vreme că cei doi actori s-ar fi despărțit. Primul semn care indică acest lucru a fost faptul că aceștia și-au șters imaginile în care apăreau împreună de pe conturile de socializare, astfel fanii lor au crezut că relația lor s-a destrămat definitiv.

Însă se pare că Burak Serdar Şanal și iubita să Özgü Kaya au reușit să depășească probleme apărute între ei și după câteva săptămâni aceștia s-au afișat din nou împreună.

Potrivit seriesturkish.com, recent aceștia au participat la premieră filmului intitulat Aşk Yolunda, pentru a-l susține pe prietenă lor, actrița Çiğdem Batur. Cei doi îndrăgostiți păreau mai fericiți că oricând și au fost surprinși de reporteri care și-au dorit să afle câte ceva despre ei.

Burak Serdar Şanal a declarat că își dorește enorm să treacă perioada pandemiei pentru că sălile de cinema să fie din nou pline așa cum erau înainte. Pe de altă parte, actrița Ozgu Kaya a mărturisit că s-a ocupat îndeaproape de ținutele lor din seară respectivă pentru a arată impecabil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Burak Serdar Şanal a mai declarat și faptul că este extrem de fericit pentru că a fost cooptat recent în distribuția unui nou proiect, în filmul Aynasız, ale cărui filmări vor începe în curând în Antalya.
Totodată, cei doi actori Burak Serdar Şanal și Ozgu Kaya au recunoscut că în prezent relația lor funcționează bine și au depășit toate micile probleme, însă nu se gândesc încă la o posibilă căsătorie, deoarece au multe proiecte de făcute pe plan profesional.

Citeste si: Despartire neasteptata a unui celebru cuplu de actori din Turcia! Ce a aparut pe conturile lor de socializare la scurt timp de la anuntul separarii!

Citeste si: Pilot din serialul "Dragoste si secrete", aniversare spectaculoasa alaturi de iubita sa, Ozgu Kaya si prietenii lor! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!