Burak Yoruk, care interpreteaza rolul Tarik din noul serial "Nehir", un sportiv de performanta dincolo de platourile de filmare! Iata ce sport a practicat carismaticul actor!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2022, 03:15
video Foto(6)

Burak Yoruk este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori turci ce face parte din tanara generatie.

Desi are doar 26 ani, Burak Yoruk a reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si din alte tari datorita talentului desavarsit si a carismei sale deosebite. Primul moment de glorie al carierei sale de actor a fost rolul interpretat in serialul "Nehir", intre anii 2020 si 2021, care i-a adus un plus de notorietate si l-a propulsat printre cei mai apreciati actori tineri ai Turciei.

Tarik din noul serial "Nehir", un sportiv de performanta dincolo de platourile de filmare!

Burak Yoruk s-a nascut in anul 1995 in Istanbul, intr-o familie cu notorietate in industria media din Turcia. Obisnuiti cu lumea mondena, parintii sai l-au indrumat inca din copilarie pe fiul lor sa aleaga calea actoriei peste ani. Astfel, micul Burak a inceput sa joace in seriale turcesti inca de cand avea varsta frageda de 6 ani, acomodandu-se perfect cu tot ceea ce implica platourile de filmare si o productie in sine.


Insa odata cu trecerea anilor, Burak Yoruk a inceput sa isi descopere si pasiunea pentru sport, mai precis pentru baschet, pe care a inceput sa-l practice inca de la varsta adolescentei si mai mult decat atat sa faca si performanta.

Tanarul Burak n-a uitat nici sfaturile parintilor sai si la un moment dat a decis ca e vremea sa se inscrie si la Facultatea de Teatru si a inceput sa studieze actoria in cadrul Universitatii Beykent.

In paralel insa a continuat sa joace baschet la Clubul Sportiv Fenerbahçe pana relativ de curand. Acesta a constatat ca nu are suficient timp pentru a se dedica in egala masura ambelor sale pasiuni si atunci a decis sa renunte la baschetul de performanta si sa se canalizeze doar pe actorie.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Burak Yoruk a primit noi propuneri de a juca in seriale turcesti de succes. Insa de departe cel mai important rol jucat pana in prezent a fost cel in serialul "Nehir", in care a dat viata personajului Tarik, un tanar rebel ce va fi mereu in preajma protagonistei Nehir.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ceea ce priveste viata sa personala, tanarul actor este destul de discret cu relatiile sale amoroase. In mediul virtual nu obisnuieste sa publice imagini cu oamenii dragi din viata sa. Insa de curand, acesta a postat o poza in care apare alaturi de frumoasa tanara blonda de care pare foarte apropiat, semn ca intre ei ar putea exista ceva mai mult decat o simpla prietenie.

Citeste si: Ce nou serial turcesc incepe la Kanal D dupa "Hercai"! Povestea a facut deja furori in Turcia

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul