Burhan recurge la un gest extrem! Aflati ce mare tragedie se va abate asupra familiei Karaca, ASTAZI, 25 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din Prizoniera destinului, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2021, 11:20
prizoniera destinului Foto(6)
Burhan, aduce o noua nenorocire asupra familiei Karaca!

Burhan revine mai hotarat ca oricand sa puna capat pentru totdeauna iubirii sale neimplinite fata de Mujgan.

Productia turceasca "Prizoniera destinului", difuzata la Kanal D, aduce in prim plan povestea impresionanta a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii psihologice emotionante, inspirate din fapte reale.

"Prizoniera destinului" este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

Burhan recurge la un gest necugetat! Va provoca o mare tragedie in familia Karaca!

Mehdi devine din ce in ce mai gelos fata de Zeynep, despre care isi imagineaza ca are deja sentimente pentru Baris.


Dupa ce acesta o simtise mai apropiata de el in momente dificile petrecute in spital, Mehdi mai spera la o posibila impacare cu fosta lui sotie. Insa pe de alta parte, Zeynep decide sa pastreze distanta si mai mult decat atat ii cere lui Mehdi sa nu-i mai apara in preajma pentru a-i da viata peste cap de fiecare data.

Insa barbatul nu se va opri aici, ci dimpotriva va continua sa faca demersuri pentru a o recuceri pe Zeynep.

Acesta vinde casa familiei sale apoi închiriază o locuinta lângă fosta sa sotie și în fiecare noapte doarme în mașină în fața casei ei ca să poata urmari dacă aceasta se întâlnește sau nu cu Bariș.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep trebuie să meargă în Bulgaria împreună cu Bariș pentru un proces. Sakine insistă să nu meargă și fiindcă nu poate să o convingă, aceasta il anunta pe Mehdi. Tanarul disperat incearca sa o impiedice cu orice pret pe Zeynep sa plece cu Baris, insa planul sau se naruie.

Pe de alta parte, Mujgan e foarte suparata din cauza ca Mehdi a vandut casa familiei si fiindca e de parere ca si Burhan s-a întors în Germania, aceasta se hotărăște să mearga o vreme la mama sa în satul natal și când ajunge în autogară, apare Burhan.

Aflati ce tragedie va provoca barbatul furios, ASTAZI, intr-un nou episod emotionant din serialul Prizoniera destinului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 27, sezonul 1, miercuri, 20 ianuarie- VIDEO

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.