Bursucu a furat mireasa! Dupa un plan bine stabilit, Bursucu a pus la cale un schimb de mirese! Iata ce surpriza le-a pregatit nuntasilor la intoarcere si cum au reactionat acestia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Prezentatorul TV a furat mireasa si a incercat inlocuirea ei cu o alta mireasa

Bursucu si-a pus in aplicare planul si a reusit sa fure mireasa si sa o duca la o alta nunta. Acesta le-a facut o surpriza nuntasilor, trimitandu-le in schimb mireasa de la cealalta nunta, dupa obiceiul oltenesc.

Prezentatorul TV a tinut legatura cu Andreea Mantea pentru a transmite revendicarile sale pentru a inapoia mireasa. Panicata, colega sa a dorit sa afle detalii despre locul in care au ajuns, insa Bursucu nu a dezvaluit nimic, pastrand suspansul.

"Eu sunt bine! Mireasa este bine, este putin plecata! Isi doreste sa plece daca nu o rascumparati cum trebuie! Mireasa se distreaza, danseaza, rade, canta, se simte bine! Ganditi-va daca vreti s-o castigati pe miresica si sunati-ma inapoi!", a spus Bursucu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

multe negocieri, Bursucu a hotarat sa revina cu mireasa la nunta, insa nu inainte de a solicita mirelui o rasplata pe masura, care l-a pus in dificultate.

In cele din urma, prezentatorul TV a adus din nou mireasa la petrecere, insa nu a venit cu mana goala, ci a ajuns insotit de cateva personaje colorate, spre surprinderea nuntasilor. Iata cum au fost primiti acestia si cum si-a indeplinit mirele promisiunea facuta.

 

Taguri: