Bursucu a incercat sa teasa o ie: “Vreau ca telespectatorii sa vada ca inca se mai pastreaza aceste traditii!” Ce a iesit din mana vedetei tv vedeti azi, la "Se striga darul", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 01 iul 2017, 10:56

In aceasta seara, in emisiunea “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, Bursucu si Andreea Mantea ajung la o nunta fabuloasa, tocmai in Oltenia.

Din dorinta de a strange zestre cat mai mare pentru mire, Bursucu este in stare sa faca aproape orice. In aceasta editie, telespectatorii il pot urmari pe Bursucu la un atelier de tesatorie. Dupa ce primeste instructiunile necesare de la personalul specializat, vedeta trece la treaba si incepe lucrul la o ie. Ce a iesit, e lucru mare!

“Vreau ca telespectatorii sa vada ca inca se mai pastreaza aceste traditii in tara noastra!”, spune Bursucu.

Cum s-a descurcat Bursucu veti putea afla in editia de astazi in emisiunea “Se striga darul!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.