Bursucu a promis in direct ca o ia de nevasta pe Bianca Rus! Iata care a fost conditia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Bursucu s-a oferit s-o ia de nevasta pe Bianca Rus daca aceasta se va lasa masurata si cantarita in direct.

Bianca Rus a dezvaluit la Teo Show ca a slabit cateva kilograme chiar in zilele de Paste, asta cand toata lumea se infrupta cu bunatati alese. Vedetei nici nu i-a trecut prin cap sa guste din bunatatile pregatite de mama ei, ci s-a rezumat la supele creme pe care le mananca de ceva vreme potrivite pentru regimul ei de slabit: "ciuguleala nu este buna pentru organismul meu. N-am mancat nici macar oua.

Masa mea de Paste a fost plina de toate bunataturile, dar nu am mancat nimic. Si s-a mai zis ca familia mea a mancat tot ce a fost pe masa in trei minute. Nu este adevarat", a mai spus Bianca.

Dupa ce a auzit spusele Biancai, Bursucu a promis ca, daca intr-adevar a slabit precum spune, o va lua de nevasta. Dar vedeta va fi nevoita sa demonstreze acest lucru in direct! Urmareste materialul video alaturat si vezi daca Bianca Rus a acceptat provocarea Bursucului!##VIDEO136274##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.