Bursucu a pus la cale un mare dezmat pentru ginerica! Aceasta a participat la furatul mirelui si i-a pregatit o mare surpriza acestuia pentru a surprinde mireasa! Iata la ce strategie a recurs prezentatorul TV si cum a reactionat mirele

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:33

Bursucu a urmarit indeaproape masina in care se afla mirele, care fusese furat de trei femei provocatoare si, cu ajutorul carora si-a pus in aplicare planul.

Pentru ca in Brasov, se poarta furatul mirelui, Bursucu a fost pe faza si de aceasta data si s-a implicat in mod direct, dand startul distractiei. Acesta a profitat de faptul ca cele trei hoate ale mirelui, erau foarte sexy si a planuit un mare dezmat.

"S-a furat mirele! Mai mult... pupati-l si voi! Pupa-l si pe frunte si pe nasuc, pe buze nu aveti voie! Asta e! Oana, draga me, Ines ti-a fost prietena pana in aceasta seara, tu te vei uita la aceasta filmare si sigur vei

fi maxim de fericita si de mandra sa vezi ca Ines il iubeste pe Mihai!, a spus Bursucu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La sugestia lui Bursucu, cele trei tinere s-au dezlantuit si au recurs la o mica strategie menita sa starneasca gelozia miresei.

Acestea l-au coplesit pe sfiosul mire cu sarutari si, sfatuite de Bursucu au imortalizat momentul prin cateva fotografii graitoare.

Iata ce a hotarat prezentatorul TV sa faca cu pozele compromitatoare si cum a reactionat ginerica:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.