Bursucu: „ Alex Velea mi s-a parut usor ca un fulg!”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Intr-un gest de prietenie fara margini, Bursucu l-a luat in brate pe Alex Velea, pe platourile de filmare de la „Roata Norocului”.

Celebrul cantaret nu s-a putut opune vointei prezentatorului show-ului, asa ca si-a recastigat rapid echilibrul si a salutat publicul de la „inaltime”, ca un invingator.

Desi e un pachet de muschi, Alex Velea mi s-a parut usor ca un fulg! Poate si pentru ca are sufletul atat de mare si de usor! Sau poate pentru ca sunt eu atat de puternic! J Ce pot sa spun decat ca sunt fericit sa ii am alaturi pe Alex Velea si pe Antonia, la "roata"? Va invit sa urmariti o editie in care surprizele se vor tine lant,

Alex e spontan, perspicace si foarte determinat sa faca fericit un copil care a trecut prin prea multe greutati ”, a spus prezentatorul show-ului.

Alex Velea concureaza in editia de duminica, 13 septembrie,  a  show-ului ”Roata Norocului” pentru a readuce zambetul pe buze unui baietel de doar sase ani, cu o poveste de viata mult prea complicata pentru o varsta atat de frageda.

Dupa ce a ajuns pe strazi, apoi intr-un adapost pentru victimele violentei domestice, Bogdan locuieste acum in uscatoria unui bloc, impreuna cu mama lui.

M-a emotionat povestea lui si imi doresc sa castig cat mai mult pentru el
”, a spus artistul inainte de a pasi in platoul emisiunii.

Alaturi Alex Velea, in culise, s-a aflat si Antonia, care a trait din plin emotiile show-ului si si-a sustinut partenerul de viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Nu pierdeti duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, o noua editie „Roata Norocului” plina de tensiune, umor si muzica buna, cu un invitat

care va demonstra, inca o data, cat de exceptional este!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788214/1/media-144188474782901100.jpg

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.