Bursucu, asaltat de spioni la Dimineața cu noi. Cum s-a prezentat George Tănase ”la datorie”: Ăștia au cam îmbătrânit

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 feb 2023, 04:00

Preferințele în materie de filme au fost un subiect larg dezbătut de Bursucu la Dimineața cu noi. George Tănase a avut o apariție de senzație în platoul matinalului.

George Tănase și-a propus să promoveze spionajul în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”, inspirat din filmele de acțiune americane. Astfel, acesta a pregătit un moment de toată frumusețea pentru colegul său Bursucu. Cum l-a surprins George Tănase pe colegul său de platou?

Gem Bagabond promoveaza meseria de spion

Bursucu a dezvăluit alături de colegii săi, la Dimineața cu noi, care sunt  preferințele în materie de filme în această perioadă. Însă, George Tănase s-a lăsat așteptat în platou, căci, după cum a precizat Bursucu, acesta a pregătit un moment special pe această

temă.

”Nebunul nostru nu este în platou, nu știu ce mai face, cum mai face, dar vă spun doar atât, a venit pregătit pentru temă”, a dezvăluit Bursucu la Dimineața cu noi.

Bursucu l-a invitat pe George Tănase în platou, dar mare i-a fost surpriza când a fost întâmpinat de un spion care i-a înmânat un plic cu un bilet în el.

”În spatele unui prezentator de succes stă un alt prezentator care așteaptă să-i ia locul”, este mesajul care se afla pe biletul înmânat de spion.

Nici din a doua încercare George nu a intrat, ci un alt spion a venit cu un plic, în care se afla un alt bilet cu un mesaj pentru Bursucu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Țeapă! Pericolul vinde de unde te aștepți mai puțin! Pardon, Putin!”, este cel de-al doilea mesaj pe care Bursucu l-a primit.

În cele din urmă, George Tănase și-a făcut apariția și nu oricum, coborând din tavan, exact ca un spion adevărat, la costum și cu ochelari de soare de culoarea neagră.

Citeste si: Dimineața cu noi, 4 mai 2022. Ce este Enterocolita? Cauze, simptome și tratamente. Sfaturile medicului specialist în boli infecțioase, Cristiana Prefac

”Bursucle, gata, mă fac spion. Am auzit că aștia la Hollywood caută noul James Bond și de ce să nu aibă parte de un Bagabond. Ai văzut, ăștia au cam îmbătrânit, nu mai poate să se miște, sunt probleme cu spatele, lasă că mă duc eu și mă fac Gem Bagabond”, a dezvăluit George Tănase.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Vreme frumosă și caldă” Unde se vor atinge temperaturi de până la 26 de grade