Bursucu catre Andreea Mantea: “Mergi mai usor, Andreea! Nu vreau sa murim!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:07

In editia din aceasta duminica a emisiunii “Se striga darul!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, Andreea Mantea si Bursucu ajung in Republica Moldova, la Chisinau.

Aflati mereu in cautare de solutii inedite pentru a ajunge la nunta, prezentatorii show-ului opteaza de aceasta data pentru un drum cu un autoturism Lada, masina solida, ruseasca, cu Andreea Mantea soferita.

Cu o calmitate iesita din comun, aceasta isi demonstreaza abilitatile de sofer pe drumurile patriei moldovenesti, dandu-i emotii uriase colegului de emisiune, care ocupa locul din dreapta soferului.

“Mergi mai usor, Andreea! Nu vreau sa murim! Ai grija ca iesim de pe carosabil!”, spune Bursucu in timp ce se prinde panicat de interioarele masinii.

“Uite cat este de frumos, uite ce peisaj. Trebuie sa fii mai relaxat ca doar mergem la nunta”, ii spune aceasta lui Bursucu in speranta ca il va calma.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Demonstratia nu a durat foarte mult intrucat, chiar la intrare

in Chisinau, acestia constata ca in masina ruseasca pe care erau asezate maiestuos cele doua cufere pentru zestrea mirilor, isi face prezenta un miros neobisnuit.

“Trebuie sa oprim pentru ca miroase a ars!”, spune Bursucu.

Cum au ajuns acestia la nunta mirilor si prin ce peripetii au trecut la volanul masinii rusesti veti putea afla duminica, de la ora 20:00, in emisiunea “ Se striga darul! ”, difuzata la Kanal D!