Bursucu catre Loredana”Chivu: "Tu contrazici zicala cu blondele, in mod oficial!” Ce l-a facut sa exclame asta, aflati, azi, la "Roata Norocului", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

Loredana Chivu si Sanziana Buruiana fac spectacol de zile mari cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, duminica, la „Roata Norocului”.

Atat Loredana cat si Sanziana au venit hotarate sa castige cat mai multe premii pentru micutul Alin, un baietel de numai 8 anisori si familia lui greu incercata de soarta. Sexoasele fete nu doar castiga, dar se si distreaza la maximum in platoul emisiunii.

La una dintre runde, Loredana a fost nerabdatoare sa ofere solutia insa, pentru ca stransese putine puncte, a fost sfatuita de Sanziana sa mai invarta Roata.

Tematoare, Loredana a acceptat, in final, sa mearga mai departe.

"Doamne ajuta-ma! Pentru copil (Alin – n.r),  vreau sa castig!” a spus aceasta.

Placut surprins de raspunsul prompt al Loredanei, Bursucu i-a marturisit acesteia: "Tu contrazici zicala cu blondele in mod oficial!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reusit

Sanziana Buruiana si Loredana Chivu sa castige detasat fata de ceilalti adversari si cat de fericit a fost baietelul Alin de premiile primite din partea vedetelor aflati duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

##VIDEO174677##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.