Bursucu, dezvăluiri inedite despre modul în care a reușit să slăbească! Iată câte kilograme a dat jos în trei luni! „Nu cred că mai slăbesc până la nuntă!” | EXCLUSIV

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2023, 09:08

Bursucu a mărturisit de curând câte kilograme a reușit să slăbească dar și metodă prin care a topit kilogramele

Bursucu se numără printre cei mai talentați și carismatici prezentatori TV ai momentului în România. Acesta s-a remarcat mai întâi că un bun coregraf, iar apoi și-a descoperit și pasiunea pentru televiziune și a devenit din ce în ce mai cunoscut și apreciat de publicul larg. În urmă cu câteva luni, renumitul prezentator a dezvăluit că se va căsători cu iubita lui anul acesta, iar de curând acesta a transmis că fericitul eveniment va avea loc pe dată de 14 octombrie și deja pregătirile sunt în plină desfășurare.

Însă Bursucu nu s-a ocupat doar de pregătirea evenimentului în sine ci și de aspectul lui fizic, reușind să slăbească peste douăzeci de kilograme.

Bursucu, dezvăluiri inedite despre modul în care a reușit să slăbească! Iată câte kilograme a dat jos în trei luni

Întrebat recent câte kilograme a slăbit, dar și la ce metodă a apelat pentru a slabi, Bursucu a mărturisit că a dat jos 23 de kilograme, în doar trei luni, după ce a recurs la intervenție la nivelul stomacului.

Acesta a dezvăluit că i s-a pus un balon gastric, ce la ajutat să ajungă la greutatea dorită.

Citește și: „Andreea nu a bănuit nimic!” Bursucu a dezvăluit cum a decurs momentul în care a cerut-o de soție pe iubita sa. S-a întâmplat chiar de ziua ei| EXCLUSIV

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, îndrăgitul prezentator a fost întrebat dacă își dorește să mai slăbească până când va avea loc nunta sa cu Andreea, însă a răspuns că nu crede că va mai slabi până atunci deoarece mai sunt doar câteva săptămâni, însă are de gând să mai dea jos apoi treptat între 10 și 15 kilograme, pentru a ajunge în sfârșit la aspectul fizic pe care l-a visat mereu.

„Am slăbit 23 de kilograme! Mi-am pus un balon gastric și am reușit să pierd aceste kilograme în trei luni de zile! Nu cred că mai slăbesc până la nuntă, având în vedere că este pe 14 octombrie, dar plănuiesc să mai slăbesc până la vara încă 10, 15 kilograme!”, a declarat Bursucu, în exclusivitate pentru kanald.ro

Citește și: Exclusiv! Bursucu renunță, în sfârșit, la burlăcie! Prezentatorul i-a dat deja inelul de logodnă iubitei lui, Andreea: "În 2023 mă însor"