Bursucu’ era cat pe ce sa ramana paralizat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Bursucu’, alias Adrian Cristea, cel care va prezenta noul sezon „Roata Norocului” la Kanal D, spune ca se considera un om foarte norocos.

Si-a dat seama ca are un inger pazitor dupa ce a scapat ca prin minune de paralizie, dupa un accident la repetitiile pentru un spectacol.

„In urma cu 10 ani a fost cat pe ce sa raman paralizat. Mi-a cazut un coleg in cap, la propriu. O luna si jumatate am  purtat guler cervical si am stat nemiscat, la pat. Alte trei luni si jumatate am facut fizioterapie.

Doctorul mi-a spus atunci ca am fost foarte norocos, ca foarte putini au sanse sa scape dupa un asemenea impact”, a povestit Bursucu’.
Dupa ce si-a revenit si a putut reveni in lumea dansului si a televiziunii a avut senzatia ca s-a nascut pentru a doua oara.
„Cred ca a contat mult in revenirea mea faptul ca sunt un optimist incurabil”, a spus Bursucu’ despre revenirea sa spectaculoasa.


Bursucu’ si Ana-Maria Barnoschi vor prezenta impreuna noul sezon al emisiunii „Roata Norocului”, de la finalul lunii august, la Kanal D. In prezent, cei doi se pregatesc de castingul pentru emisiune. Sambata, 11 iulie, Caravana „Roata Norocului” ajunge in Craiova, astfel ca toti cei care doresc sa participe la emisiunea televizata sunt invitati la Electroputere Parc, in spatiile special amenajate de Kanal D, pentru a-si testa norocul si a castiga premii instant!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”