Bursucu, extrem de afectat de moartea instructorului de tir, Nicolae Tanase!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 03:05

Bursucu nu isi poate reveni nici acum de cand a aflat ca instructorul de tir, Nicolae Tanase, a fost ucis chiar in incinta poligonului de trageri de catre un elev de-al sau.

Prezentatorul "Stirilor Bursucite" este extrem de afectat de moartea instructorului de tir, Nicolae Vasile. Bursucu a dezvaluit in cadrul emisiunii "Teo Show" ca, atunci cand a vazut stirea la televizor, a sperat sa nu fie vorba despre omul care l-a invatat sa tina pentru prima data o arma in mana.

Si Teo este marcata de tragicul eveniment, mai ales ca, atat ea cat si Bursucul au legat o frumoasa prietenie cu Nicolae Vasile.

Nici o luna nu a trecut de cand cei doi au mers si au filmat un material video cu instructorul de tir. Vedeta tv a declarat in exclusivitate in emisiunea pe care o prezinta ca: "Este incredibil. In urma cu o luna l-am vizitat la poligon. Ne-a invatat sa tragem, si pe  mine si pe Bursucu. A fost uimit cand a vazut cat de bine ne-am descurcat amandoi, desi nu mai pusesem mana pe arma.
Era un om deosebit, dedicat meseriei, un instructor foarte bun, caruia ii placea sa fie ascultat de cursanti. Bursucului i-a placut atat de tare sa traga cu pistolul, incat a facut-o de mai multe ori, dovedind ca are aptitudini reale. La un moment dat, chiar, instructorul l-a provocat pe Bursucu. I-a spus ca nu nimereste tinta de la o anumita distanta. Au pus pariu, pe o sticla de suc. Bursucu a nimenit si a castigat pariul.
O sticla de suc pe care nu o va mai primi niciodata..." Urmareste, in continuare, in clipul alaturat ce reactie a avut Bursucu, in direct, cand se difuza materialul legat de Nicolae Vasile!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.