Bursucu, hot de mirese! Pus pe glume, prezentatorul TV a planuit sa fure mireasa. Iata prin ce aventuri a trecut si ce rascumparare trasnita a cerut mirelui

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 17 sep 2020, 16:10

Dornic de aventura, Bursucu a hotarat sa participe la furatul miresei. Hotii au trait peripetii inedite, insa la intoarcere este nevoit sa negocieze cu mirele pentru a-i ceda sotia.

Ajutat de cativa nuntasi, Bursucu a demarat operatiunea de furt a miresei. Aventura acestora a inceput intr-o batrana Dacie, in care au fost nevoiti sa se inghesuie multe persoane pentru a se putea strecura nevazuti.

"Ce nebunie! N-am mai mers cu Dacia de cand eram mic! Priviti cati suntem! Asta-i nebunie!", a exclamat Bursucu.

In tot acest timp, Andreea Mantea, care il observase pe Bursucu furand mireasa, nu a stat pe ganduri si l-a parat pe colegul ei celorlalti nuntasi.

"Asculta-ma bine! Nu te mint! Ma intalnesc cu Bursucu, in spatele lui erau niste hoti au furat-o pe Isabela, dar cine era in fruntea lor, Bursucu! Pot sa spun doar atat: ca ne-a furat mireasa!", a spus Andreea Mantea.

Dupa multe peripetii, Bursucu a readus mireasa la petrecere, insa nu a inapoiat-o mirelui pana cand nu a cerut o rascumparare inedita, urmarind totodata sa o puna in dificultate si pe colega lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

"Frumusetea mare este ca mireasa si-a dorit sa canti impreuna cu Andreea Mantea! A zis asa: m-a sustinut toata ziua si a zis ca e de partea mea, vreau sa cante impreuna cu ginerica la intrarea mea!", a spus Bursucu.

##VIDEO165056##

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.