Bursucu, in locul lui Giani Kirita la "Vulturii de noapte"! Giani Kirita ii va antrena pe Faimosii de la "Exatlon" in Republica Dominicana, iar atributiile vulturului vor fi preluate de Bursucu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2020, 10:10

Nu ratati cel mai incendiar show al noptii, "Vulturii de noapte", difuzat in fiecare vineri, de la 23:15, numai la Kanal D!

Odata cu plecarea lui Giani Kirita in Republica Dominicana, acolo unde isi va exercita sarcinile de antrenor al Echipei Faimosilor de la "Exatlon", formula prezentatorilor show-ului "Vulturii de noapte" se va schimba; celor doi vulturi, Victor Slav si Catalin Cazacu li se va alatura Bursucu, cel care va prelua "atributiile de vultur" ale lui Giani Kirita.

 

In editia difuzata aseara a late night show-ului "Vulturii de noapte", stafeta a fost predata lui Bursucu, odata cu sfaturile fostului fotbalist al clubului Dinamo.

Bursucu i-a transmis un mesaj emotionant lui Giani Kirita, incurajandu-l pe acesta, in proiectul "Exatlon".

"Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo", i-a transmis Bursucu lui Giani Kirita.

 

La finalul editiei de aseara, Catalin Cazacu a anuntat o alta surpriza pentru telespectatori; cei care doresc sa ia parte la acest show grandios, sa faca parte din publicul emisiunii, in platou, sunt rugati sa se inscrie la [email protected]

 

Nu ratati cel mai incendiar show al noptii, "Vulturii de noapte", difuzat in fiecare vineri, de la 23:15, numai la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.