Bursucu lanseaza provocarea pentru Ovidiu LipanTandarica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2018, 08:00

In aceasta seara, de la ora 20:00, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu "incing" spiritele in studioul “Roata norocului”, alaturi de Rona Hartner si Ovidiu Lipan Tandarica!

Atat Tandarica cat si Rona sunt provocati de Bursucu la un adevarat exercitiu de virtuozitate muzicala, exercitiu pe care cei doi mari artisti il accepta cu mare bucurie in sprijinul cauzei pe care o sustin.
 
"Sunt onorat ca am putut sa-i cunosc pe amandoi. Pe maestrul Tandarica l-am provocat la un moment artistic, dar mai ales sa-mi demonstreze si mie talentul sau inegalabil, acela de a rupe tobele in doua.

Pe Rona am rugat-o sa ne incante cu vocea sa inconfundabila si momentul in care a cantat <Margareta> a incins atmosfera si publicul a fost in extaz", a declarat Bursucul.

 
Care este cauza pentru care au luptat cei doi artisti indragiti dar ce alte provocari au avut gazdele emisiunii, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, pentru ei veti vedea urmarind in aceasta seara, de la ora 20:00, "Roata Norocului", la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.