Bursucu’: "M-a cuprins o emotie de nedescris!" Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” a primit o cerere inedita din partea unei femei

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Bursucu’, alias Adrian Cristea, a primit o cerere mai putin obisnuita din partea unei doamne, la castingul pentru emisiunea ‘Roata Norocului’, ce va fi difuzata din 23 august, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Prezent alaturi de Ana-Maria Barnoschi in mijlocul multimii venite weekendul trecut pe plaja sa-si cunoasca vedetele preferate, Bursucu’ a oferit un autograf inedit. O femeie aflata in ultimele luni de sarcina, i-a cerut vedetei Kanal D o semnatura, dar nu pe un postcard, ci chiar pe “burtica”.

“Am ramas surprins si, in acelasi timp, m-a cuprins o emotie de nedescris! Cred ca imi tremura mana cand scriam. Imi plac copiii foarte mult, sunt o adevarata minune.

Cred ca voi fi un tata exemplar!”, a spus Bursucu’.

Caravana emisiunii “Roata Norocului” isi asteapta participantii la casting si sambata aceasta, 8 august, in Bucuresti, in Sun Plaza Mall, incepand cu ora 11:00, in spatiile special amenajate de Kanal D. Bursucu’ si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, vor fi acolo sa isi intampine fanii si sa le poarte acestora noroc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”