Bursucu nu a așteptat toamna să numere bobocii “A fost o nebunie!”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 feb 2024, 03:25

Bursucu i-a oferit fiicei sale o experiență de neuitat. Iată ce a făcut prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” împreună cu Anays.

Bursucu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului”, de la Kanal D, si-a dorit sa ii ofere fiicei sale o experiență care să o responsabilizeze, mai ales ca micuta Anays este o mare iubitoare de animale. A pus ouă de rață într-o clocitoare si, impreuna cu mezina familiei, a avut grija ca bobocii sa vadă în siguranță lumina zilei, urmând ca apoi viața lor sa continue la curtea unei rude de la țară.

   

Citește și: Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show! "Sunt fericită!"; Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

Bursucu nu a așteptat toamna să numere bobocii “A fost o nebunie!”

Rezultatele au fost mai puțin previzibile pentru ca haosul s-a instalat din momentul în care puii de rață au venit pe lume.

"Este un întreg procedeu; iei ouăle, le pui în clocitoare, pui apa la clocitoare, trebuie sa numerotezi ouăle pe ambele fețe, dai nume fiecărui ou sa vezi cine iese, în fiecare zi te duci să întorci oul. După 22-25 de zile încep sa iasă bobocii. Eu m-am gandit sa iau boboci de rață, pentru că sunt atât de frumosi! După ce au iesit minunătiile din nou, m-am trezit în fiecare dimineață sa le dau apă, de mâncare, să fac curat …”,  a povestit Bursucu.

 “După două săptămâni s-au facut cam măricei. Erau draguti, dar învățaseră să zboare…",  a continuat Bursucu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea. Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele: „Ne-am și despărțit la un moment dat”

Micuța Anays a fost fericită sa aibă grijă de boboci, mai ales ca acestia o urmăreau peste tot. Când au fost suficient de mari, celebrul prezentator a dus puii de rață la o rudă care are curte la țara si poate avea grijă de ei, dupa ce i-a explicat fiicei sale ca micutele bijuterii pufoase vor fi bine ingrijiti si ca ii va putea vizita. Si pentru ca nu poate rezista rugăminților celei mici, Bursucu se pregatește pentru o nouă aventură.

"Anays a fost foarte atentă cu puii de rață. Acum vrea pui de gâscă. Problema este ca dupa puii de gâsca probabil voi lua pui de crocodil. Nu stiu unde o să ajung, poate la 18 ani o oprim! Dar am vazut ca am devenit trendsetter, toată lumea a inceput sa cumpere clocitoare… ", a glumit  Bursucu.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Bursucu! Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat: „Îți vine să explodezi”