Bursucu pus pe jar astăzi in platoul "Dimineața cu noi"! "M-am întristat! Am aflat că mi se rupe relația" Iata ce anume i s-a întâmplat de fapt carismaticului prezentator

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 mar 2022, 13:52
Foto(4)

Bursucu a fost contrariat de previziunile astrale transmise de Viviana la rubrica Horoscop de astăzi de la "Dimineața cu noi"!

Matinalii Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început în forță în aceasta săptămână emisiunea "Dimineața cu noi", difuzata de luni până vineri de la ora 08:00, la Kanal D! Desi sunt mereu cu zâmbetul pe buze și aduc în fiecare dimineața multa distracție, energie pozitiva și voie buna, astăzi, carismaticul Bursucu a fost pus pe jar de previziunile astrale uluitoare transmise de Viviana, la rubrica Horoscop și a reacționat imediat cerând câteva explicații despre cele menționate de colega lui în cadrul Horoscopului.

Bursucu pus pe jar astăzi in platoul "Dimineața cu noi"! "M-am întristat! Am aflat că mi se rupe relația"

În ediția de astăzi a emisiunii "Dimineața cu noi", Viviana a prezentat că de obicei previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în cadrul rubricii Horoscop, însă aspectele menționate pentru zodia Pesti l-au panicat teribil pe Bursucu. Printre previziunile astrale pentru zodia Pesti, în care este născut celebrul prezentator s-a numărat și cea conform căreia unii nativi ai acestei zodii ar urma să puna capăt unei relații de cuplu, fapt ce l-a pus pe

jar pe Bursucu.

"Se finalizează o etapa ce tine de un parteneriat sau chiar de o relație de cuplu! Poate fi soluționarea unei situații, însă se poate manifesta și că o ruptura a unei relații! Oricare dintre variante vă fi focuseaza-te pe a rămâne într-o stare de compasiune și empatie atât pentru tine, cât și pentru toți cei implicați!",

a spus Viviana la rubrica Horoscop.

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

Îndrăgitul prezentator a ținut să menționeze faptul că s-a întristat după cele auzite la Horoscop, deorece el și iubita lui erau pregătiți să plece în acest weekend la Milano și a aflat că i se poate rupe relația, conform previziunilor astrale pentru zodia lui.

În încercarea de a-l consola, Viviana i-a spus că poate fi vorba mai degrabă despre o noua transformare a relației lui și nu despre o ruptura propriu zisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bursuc: M-am întristat! Pai eu weekendul asta eram pregătit să plec la Milano cu a mea și am aflat că mi se rupe relația? Mai, mânca-v-aș gura voastră, am vreo surpriza neplăcută, mă duc la Milano și a mea la Roma? Iubire n-am făcut nimic! Pe cuvântul

meu, adică... Ce Bianca, ne-am atins în pauza de publicitate? Ia uite ce fericit eram! Ce e cu pesimismul asta,  Viviana? Zi, se rupe o relație de iubire, dar se reînnoadă mult mai fericita! Am plătit biletele de avion!

Viviana: Poate că e aceeași care se reînnoiește! Întotdeauna nu se rupe, se transforma!

Bursucu: Așa, bravo! Mulțumesc din suflet!

Citeste si: EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.