Bursucu' s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să se îngrașe fără să își dea seama: „Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

Author: Lavinia Medrea

Bursucu' s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să se îngrașe fără să își dea seama: „Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitat în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, Bursucu' a povestit „de-ale vieții” cu Alexandra, a cântat, dar s-a și deschis și a vorbit despre perioada în care a pierdut lupta cu kilogramele în plus.

Bursucu', prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi”, a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive. Ca de obicei, prezentatorul TV ne-a uimit, de data aceasta cu vocea lui, dar și cu o poveste impresionantă din viața lui.

Bursucu' și-a dorit să fie fotbalist, dar a ajuns dansator

Așezat pe canapea alături de Alexandra Ungureanu, Bursucu' a povestit că și-a dorit să fie fotbalist, dar ulterior a ajuns să fie dansator și, în final, visul lui de a ajunge om de televiziune s-a împlinit.

„Am vrut prima oară să mă fac fotbalist. Am jucat fotbal, la un moment dat m-am lăsat și mama cu tata m-au luat de mânuță și m-au dus la Palatul Copiilor la Meloritm.

Eu am cântat acolo, asta se făcea.

Citeste si: Bursucu caută bona pentru fiica lui! Ce a spus prezentatorul TV despre salariul viitoarei partenere de joacă a lui Anays

(...) Eu și când jucam fotbal trebuia să fac o schemă, trebuia să fac ceva. Mi-a plăcut dintotdeauna scena, eu de mic am visat să apar la televizor, să cânt, să dansez.

Am muncit mult și s-a împlinit”, a declarat Bursucu'.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a ajuns Bursucu' la 140 de kilograme fără să realizeze

În stilul lui caracteristic, mereu plin de viață și pus pe glume, Bursucu' a povestit cum a ajuns să cântărească 140 de kilograme fără măcar să realizeze că s-a îngrășat.

„140 de kilograme. Am avut la talent (n.r.: greutate/kilograme) la un moment dat, vai de capul meu! Fără talent deloc am avut 78 de kilograme, până la 22 de ani. Dup-aia m-a năpădit talentul! Deci venea talentul pe mine... în fiecare zi puneam câte un kilogram de talent. În șase luni, opt luni, ceva de genul ăsta, am pus aproape 60 de kilograme, vorbesc serios.

Citeste si: Viviana Sposub și Bursucu, surprinși în ipostaze de senzație la Dimineața cu noi! „Eu respirație bușon la bușon nu știu să fac! Dar pot să încerc” Iată ce indicații de pomină a primit Viviana pentru prezentarea Horoscopului!

Eram la «Dansez pentru tine», când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans pentru că nu mai făceam față și de competiție, eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când

efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat. Eu făcând foarte mult sport, trebuia să mănânc foarte mult, adică aveam undeva la patru mese consistente pe zi pentru că făceam două antrenamente pe zi, unul de forță și cardio dimineața și unul de dans seara, zi de zi, de luni până luni. Am făcut asta șase, șapte ani.

În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, a povestit Bursucu'.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?