Bursucu se reprofileaza! Invata sa faca genti ca sa aiba ce cadou sa-i duca iubitei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:13

Bursucu a mers intr-un atelier de facut genti si nu mica ii fu mirarea de cate procese sunt necesare pentru a vedea produsul finit exact ca in vitrine.

Mai intai, Bursucu a fost nevoit sa aleaga culoarea gentii si apoi forma, lucruri care l-au incurcat putin, insa cu ajutorul specialistilor a reusit sa-si dea seama cam ce vrea iubita lui: "Sa aiba toarta, sa se inchida asa si sa arate asa...E multa munca, mai, baiatule! Doamnelor si domnilor, iata cum se face o piele mai finuta. Si pielea asta cum aa ajuns. Bursucu a fost si el pus la treaba."

A fost rugat sa verifice pielea de defecte si apoi sa puna capacul si taloneta la geanta. Nu a comentat si s-a conformat, insa a tinut sa precizeze ca are doua maini stangi: "Ia dati-mi, doamna, sa desenez si eu. Nu vreau sa fac manual, nu ma pricep, mai bine cu masina de vopsit!"Bursucu a mers intr-un atelier de facut genti si nu mica ii fu mirarea de cate procese sunt necesare pentru a vedea produsul finit exact ca in vitrine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”