Bursucu si Ana-Maria Barnoschi dau startul noului sezon “Roata Norocului”! In aceasta duminica, de la ora 20:00, Anda Adam si Daniel Buzdugan primii invitati-vedeta in platoul emisiunii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2018, 11:50
video Foto(5)

Duminica, 27 mai, de la ora 20:00, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, indragitul cuplu de prezentatori, revin in casele telespectatorilor cu noul sezon “Roata norocului”!

“Roata Norocului”, emisiunea concurs care a fascinat o tara intreaga, oferind constant zambete, distractie si voie buna, aduce pe micul ecran un nou sezon plin de veselie, cu vedete indragite, si incarcat de premii fabuloase.

“Astazi am venit la <Roata Norocului> pentru placerea de-a lupta si pentru o cauza nobila, aceea de a lua masina asta (face referire la autoturismul pus in joc in cadrul concursului – n.r.),
din <cartierul> Kanal D, ca sa o ducem acolo unde locuiesc doamna Alexandra cu cei patru copilasi ai sai (cazul social al editiei – n.r.)”, marturiseste simpaticul Daniel Buzdugan.  

“Eu vreau sa castig aragazul pentru dumneavoastra, dar imi promiteti ca ma invatati sa gatesc un pic mai bine pentru Evelin (fiica vedetei – n.r.) ca nu prea ma pricep, recunosc”, spune  Anda Adam.
Anda si Buzdugan sunt intr-o forma de zile mari si promit sa faca totul pentru a castiga cat mai multe premii.
Mai mult, indragitele vedete au testat cateva “premii” puse in joc, chiar in timpul emisiei, spre deliciul privitorilor.
Premii mult dorite, vedete indragite si multa distractie vor contura un sezon perfect, pe placul romanilor.
Nu ratati duminica seara, de la ora 20:00, debutul noului sezon “Roata Norocului”, cu Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.