Bursucu si Ana-Maria si-au rasfatat fanii la Brasov

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Umorul si „coada de peste” au facut parte din meniul distractiei.

„Roata Norocului” s-a invartit sambata, 6 februarie, la Brasov si a adunat, la Coresi Shopping Resort, sute de oameni dornici sa se inscrie la concursul televizat si sa ii cunoasca indeaproape pe Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, gazdele celui mai iubit show-concurs din Romania. Vedetele le-au povestit celor prezenti intamplari din culisele emisiunii pe care o prezinta si au fost provocati, timp de cateva ore, la o serie de intrebari, dar si la diverse actiuni.

Spre exemplu, Ana-Maria i-a surprins pe cei prezenti cu dexteritatea ei in materie de impletit „coada de peste”. O fetita din public s-a lasat pe mainile pricepute ale Anei, iar rezultatul a fost aplaudat la scena deschisa.

„Am invatat singura sa fac acest tip de coada, nu mi-a explicat nimeni, am vazut pe cineva facand asta si am urmarit cu atentie procedeul. Fetita a fost foarte fericita cu ceea ce a iesit”, a spus vedeta.

Una dintre pedepsele de la Roata a implicat-o si pe Ana-Maria, un tanar brasovean care a vrut sa-si testeze norocul a fost nevoit sa faca flotari cu frumoasa vedeta in spate. „Norocul meu e ca e usoara ca un fulg!”, a spus acesta emotionat. Publicul l-a sustinut cu aplauze, iar Ana a incercat sa nu-si piarda echilibrul in ciuda crizei de ras care pusese stapanire pe ea.

„Daca Dumnezeu vrea sa slabesc doar trei kilograme(...)

pot eu sa ma impotrivesc?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bursucu a fost, la randu-i, asaltat de intrebari si nu fost deranjat nici de cele mai „delicate”.

O tanara din public l-a chestionat cum decurge cura de slabire, iar simpaticul prezentator a recunoscut ca dieta l-a adus la disperare.

„Eu vreau sa slabesc 15 kilograme, dar daca Dumnezeu vrea sa slabesc doar trei ce sa fac? Pot eu sa ma impotrivesc?”, a raspuns acesta. Restrictiile alimentare si sucurile de legume ii dau batai de cap in continuare, iar Bursucu e hotarat sa nu cedeze decat in fata vointei divine.

Sutele de fani de toate varstele s-au fotografiat alaturi de Ana-Maria si Bursucu, au primit premii instant si autografe de la vedetele lor preferate. Caravana „Roata Norocului” continua, Braila este urmatorul oras in care vor ajunge Bursucu si Ana-Maria in cautarea viitorilor concurenti.

Inscrierile la casting vor avea loc, sambata, 20 februarie, la Mall Braila, intre orele 11:00 si 19:00.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.