Bursucu si Connect-R, duet live de senzatie, în această seară, la “Roata Norocului” “Niciodată nu am avut curaj să fac asta!”

Author: Diana Tilă

Bursucu și Connect-R vă așteaptă cu un duet live memorabil la “Roata Norocului”.

La  "Roata Norocului," o surpriză de proporții este pregătită pentru duminica aceasta! Astăzi, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D sunt invitați să asiste la un eveniment muzical cu totul și cu totul special: Bursucu și Connect-R vor forma un duet live de senzație în platoul emisiunii.

Citește și: "Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian

Bursucu si Connect-R, duet de senzatie, la “Roata Norocului”

Bursucu, gazda emisiunii, l-a surprins pe Connect-R,  invitat al editiei, cu o invitatie inedită.  "În toti anii de Roata Norocului, ai fost aici de câteva ori, dar niciodată nu am avut curaj să fac ce fac acum, dar acum am prins curaj ”, 

Cu bandul emisiunii "Roata Norocului" alături, Bursucu și Connect-R vor oferi un spectacol memorabil, interpretând o melodie cunoscută din repertoriul lui Connect-R, "Fata de la țară."

Energia și talentul acestor doi artiști se vor contopi într-un duet care promite să creeze o atmosferă de neuitat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

Bursucu și Connect-R au pregătit încă o surpriză muzicală pentru telespectatori, promițând să interpreteze o bucată din repertoriul muzicii lăutărești, "Saraiman și saraiman," celebrul cântec al lui Romica Puceanu.

Această incursiune în muzica tradițională românească lăutarească va aduce o notă de autenticitate și emoție în cadrul editiei din aceasta duminica “Roata Norocului”.

Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, Bursucu și Connect-R vă așteaptă cu un duet live memorabil și cu multă voie bună în emisiunea "Roata Norocului.

Citește și: Bursucu, dezvăluiri inedite despre modul în care a reușit să slăbească! Iată câte kilograme a dat jos în trei luni! „Nu cred că mai slăbesc până la nuntă!”| EXCLUSIV