Bursucu, supus celui mai groaznic test! "Fraierul mananca sau raspunde!" Aflati ce i-a pregatit Andreea Mantea colegului ei, LUNI, 12 aprilie, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:15, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2021, 17:29
Andreea Mantea Foto(4)
Bursucu, fata in fata cu Andreea Mantea!
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea, interviu de senzatie cu Bursucu! Acesta va raspunde celor mai incomode intrabari sau va fi nevoit sa deguste din cele mai oribile mancaruri.

Indragita Andreea Mantea aduce in atentia telespectatorilor, cele mai frumoase si inedite momente din viata sa si a fiului ei, in fiecare luni, de la ora 23:15, in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", la Kanal D.

Inca de la primele editii emisiunea a captivat publicul, devenind din ce in ce mai urmarita, datorita faptului ca Andreea Mantea prezinta totul cu multa sinceritate si se expune intocmai asa cum este ea in viata de zi cu zi, cu toate calitatile, sensibilitatile, problemele si trairile sale, fara sa se sfiasca.

Astfel, telespectatorii sunt extrem de fascinati sa o vada pe vedeta lor preferata si dincolo de platourile de filmare asa cum erau obisnuiti sa o vada pe micile ecrane pana acum.

Daca in editia precedenta a emisiunii, Andreea Mantea a prezentat momente fabuloase din timpul unei calatorii in Oltenia, la Horezu, alaturi de David, acolo unde s-au bucurat impreuna de tainele olaritului, in editia de saptamana viitoare, vedeta a pregatit telespectatorilor un interviu de senzatie cu Bursucu.

Andreea Mantea, testul groazei pentru Bursucu! Cum va reactiona indragitul pezentator?

Si in editia de luni, 12 aprilie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", prezentatoarea TV si fiul ei, David v-au pregatit multe momente frumoase culese din viata lor de zi cu zi, o poveste impresionanta a unei campioane, dar si un interviu de pomina cu Bursucu.

Asa cum si-a obisnuit deja publicul, Andreea Mantea va aduce in prim plan o noua poveste emotionanta de viata a unei tinere, care reprezinta un adevarat model pentru multi alti tineri.

Aceasta va povesti prin ce clipe grele a trecut si va oferi sfaturi bune de viata altor tineri.

Tot in editia de luni, 12 aprilie, Andreea Mantea a pregatit telespectatorilor si o intalnire memorabila cu Bursucu. Indragitul prezentator va fi suspus unui test al groazei, deoarece i se vor adresa zece intrebari incomode despre viata sa personala si profesionala si in cazul in care va refuza sa raspunda, acesta va fi nevoit sa deguste cele mai oribile mancaruri.


Desi initial pare ca stie foarte bine despre ceea ce este vorba in cadrul interviului si promite ca va fi obedient, Bursucu va ajunge in mare impas la unele intrebari. Una dintre intrebarile care il vor pune in mare dificultate pe Bursucu, va fi "Ce salariu ai la Kanal D?"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aflati daca Bursucu va decide sa faca dezvaluiri uluitoare sau va risca sa deguste mancarurile oribile, luni, 12 aprilie, intr-o noua editie palpitanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Citeste si: Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea”- Ediţia 25, luni, 5 aprilie 2021- VIDEO Andreea Mantea face o familie fericită!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.