Bursucu testeaza viata la tara! Gainile hranite de vedeta Kanal D nu se ating de mancare "Nici n-or sa manance gainile. Pentru ca mirositi a parfum!" Prin ce intamplari trece prezentatorul tv aflati sambata, la „Se striga darul”, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 mai 2017, 10:19

Andreea Mantea si Bursucu pleaca la Şirineasa, in Ramnicu Valcea, pentru a le fi alaturi mirilor Oana si Florin Fasui.

Dupa cateva nunti la care Bursucu s-a tot simtit "pacalit” de Andreea Mantea, el trece acum la un contraatac. Merge acasa la colega lui pentru a pleca impreuna spre eveniment, asigurandu-se astfel ca Andreea nu mai initiaza nicio „actiune” ascunsa. 

 

Bursucu este pus pe fapte mari. Dupa ce insoteste mireasa la „udat” asa cum cere traditia din Şirineasa, vedeta devine cameraman, pret de cateva minute, iar apoi viziteaza gospodariile pentru a vedea cum se munceste la tara.

Prima „proba” la care este supus Bursucu, de catre unul dintre invitatii la nunta familiei Fasui, este curatatul porumbului. De indata ce a adunat cateva boabe in galeata, Bursucu e surprins sa auda parerea gazdei despre prestatia lui si oferta pe care i-a facut-o acesta: 

 

„Nici n-or sa-l manance gainile. Stiti de ce? Pentru ca mirositi a parfum!(...) Va dau un sac la Bucuresti sa il curatati si cand mai treceti prin Şirineasa, mi-l lasati acasa”,

a glumit gazda.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.