BURTA bebelusului lor se marea incontinuu, de parca ar fi fost INSARCINAT! AU IMPIETRIT cand medicii le-au spus ce ii crestea INAUNTRU: "A ajuns sa cantareasca 3.3 kilograme"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:34

Doi parinti au trait clipe de cosmar dupa ce bebelusul lor a fost protagonistul unei experiente neplacute.

Dupa nasterea lui totul parea perfect si cei 3 formau o familie cat se poate de fericita. La un moment dat insa cuplul a observat ca burta micutului lor creste.

Initial au pus acest lucru pe seama ingrasarii si nu i-au dat prea mare importanta, considerand ca este ceva relativ normal. Doar ca, pe masura le lunile treceau, abdomenul bebelusului se umfla din ce in ce mai tare.



A ajuns sa fie atat de mare incat se putea spune ca cel mic este insarcinat. Speriati, au fost in cele din urma la un spital, unde medicii le-au dat o veste socanta: in burta bebelusului se dezvoltase o tumoare imensa, care ajunsese la greutatea de 3.3 kilograme.

Aceasta crestea incontinuu si, daca nu era inlaturata, putea omori bebelusul. In cele din urma totul s-a terminat cu bine, iar cel mic duce acum o viata cat se poate de normala.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.