“Busty Heart” distruge o masina cu sanii, in direct, la WOWBiz!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 00:40

Luni, 21 ianuarie, incepand cu ora 22.30, Madalin Ionescu si Andreea Mantea va invita la o noua editie a emisiunii “WOWBiz”.

Invitata speciala este nimeni alta decat Susan Robin Sikes, alias “Busty Heart”, femeia care distruge pepeni, joaca baseball si sparge cutii de bere cu sanii.

Femeia in varsta de 51 de ani, participanta a show-ului de senzatie “America’s got talent”, se va supune unui test suprem. Dupa ce a reusit sa sparga cu sanii placi de fainta, cutii de bere, pepeni, Busty va incerca sa-si depaseasca limitele distrugand un autoturism.
Incepand cu ora 22.30, la Kanal D, veti afla daca va reusi sa faca fata acestei provocari.

“In aceasta seara, la WOWBiz, o masina va avea un accident, in direct! Sper ca proprietarul masinii sa aiba asigurare. Ceea ce veti vedea va fi de-a dreptul WOW!”, ne-a declarat Susan Robin Sikes.

Nu ratati, luni, 21 ianuarie, incepand cu ora 22.30, o editie incendiara “WOWBiz”, prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.