Bute l-a invins la puncte pe Grachev. Presa internationala ii canta insa prohodul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 10:30

KO-ul suferit in luna mai, La Nottingham, si pierderea centurii de campion mondial, in fata britanicului Carl Froch, pare sa-l afecteze inca pe Lucian Bute.

In lupa cu Grachev, de duminica dimineata, romanul s-a impus la puncte abia in ultimele runde, iar presa internationala ii canta deja prohodul. La cinci luni de la infrangerea umilitoare in fata lui Froch, Bute a urcat din nou in ring.

 

Duminica dimineata, in Bell Centre din Montreal (Canada), Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Grachev, la puncte, dupa o decizie unanima a arbitrilor.

 

"Ultimele runde l-au salvat pe Bute.

Oare a fost vreodata un mare campion?", s-au intrebat americanii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Nici macar presa canadiana nu mai este alaturi de sportivul roman: "Doar in ultima runda Bute a amintit de boxerul care era in anii trecuti".

 

Leonard Doroftei l-a criticat si el pe "Mister KO". "A lovit izolat si a stat la bataie. O sa intalneasca adversari mai experimentati, nu ca rusul asta, si nu o sa mai mearga sa stea la schimb de lovituri", a spus "Mosul".