Buzdugan, fanul lui Kirita! „Giani e un one man show! ar fi bun de stand up comedy!”

Autor: Daniela Iliuta

Nu ratati o noua editie "Vulturii de noapte", marti, 16 Aprilie, incepand cu ora 23.00, la Kanal D

O noua editie "Vulturii de noapte", incendiara, cu umor de calitate si trei prezentatori pusi pe distractie va fi difuzata marti, incepand cu ora 23.00, la Kanal D. Celor trei vulturi, Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav, li se alatura Regele farselor din Romania, Daniel Buzdugan, completand tabloul unei veritabile emisiuni spectacol.

" A fost foarte amuzant si o atmosfera faina!  Avantajul  lor este ca sunt necasatoriti, sunt ca niste lupi tineri, in haita, care se tin mereu de sotii",

a declarat Daniel Buzdugan.

Celebrul om de radio a subliniat ca ii cunostea pe Giani Kirita si Victor Slav din diverse emisii TV si a avut mereu o parere extraordinara referitoare la acestia. Pe Catalin Cazacu l-a cunoscut chiar la filmarile pentru aceasta emisia, dar deja si-a format o opinie foarte clara si despre acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Sunt baieti de treaba, par niste duri, dar au suflet bun. Victor este cel mai sensibil, Cazacu este cel mai dur, iar Giani este un one man show; ar fi bun de stand up comedy. As plati bilet sa il vad pe Giani, as muri de ras cu siguranta. Formatul emisiunii este foarte fain, eram fan <Vulturii de noapte> dinainte sa fiu invitat in show".

Nu ratati o noua editie "Vulturii de noapte", marti, 16 Aprilie, incepand cu ora 23.00, la Kanal D