Ca in TELENOVELE! Mihai Mitoseru S-A BATUT pentru iubita lui, Noemi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:21

Dragoste cu parfum de scandal! Fosta si actuala iubita a lui Mihai Mitoseru se urmaresc mai ceva ca in filmele politiste!

Mihai Mitoseru si Noemi sarbatoreau 6 ani de relatie intr-un club de fite din statiunea Mamaia. Din pacate, petrecerea nu a iesit asa cum si-au dorit deoarece in acelasi loc s-au intalnit actuala cu fosta.

 

Ca intr-o telenovela, personajul masculin a incercat sa evite o situatie neplacuta dar nu prea i-a iesit.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Ghinioanele

s-au tinut lant pentru Mitoseru si Noemi! Pe drum s-au intalnit din nou cu fosta! De data aceasta s-a lasat cu urmari! Mitoseru l-a lovit pur si simplu cu pumnul pe unul dintre baietii din anturajul fetei.

 

Explicatia lui e simpla: el si-a aparat iubita! Nu a mai suportat sa asiste la sirul de jigniri aduse de acel baiat si a ripostat. A fost un moment de ratacire care, spune el, nu se va repeta!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.