Ca la box! Meci la tribunal o data cu aparitia lui Giovani Becali! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 18:05

Ca in ring! Asa s-a comportat astazi Giovani Becali la Inalta Curte, unde se judeca ultimul termen in dosarul transferurilor.

 Mai ceva ca un taur s-a repezit intr-unul dintre operatorii care isi faceau treaba… si l-a pus la pamant.  Apoi a incercat sa-si explice gestul incalificabil. 

Ei bine, Giovani Becali nu a fost singurul caruia ultimul termen al dosarului i-a dat batai de cap. George copos a fost efectiv asaltat de suporterii echipei rapid. Ei au venit imbracati sugestiv si i-au transmis un mesaj extrem de taios. 

Si asta nu e tot! suporterii spun ca desi le-a luat ce le era mai drag, respectiv- echipa…ei nu-l vor abandona chiar daca va ajunge dupa gratii.


Replica lui Copos nici macar nu a fost ascultata de suporteri. Daca unii au avut galerie sa-I sustina, ei bine alti inculpati si-au adus pernuta care sa le sprijine ce au ei mai scump in timpul judecatii. Este vorba despre Cristi Borcea, care a venit din nou cu ineditul accesoriu pe care l-a folosit de aceasta data in exclusivitate. Nu l-a mai imprumutat nimanui, asa cum a facut acum o saptamana cand si George Copos si-a alinat durerea de spate cu ajutorul pernutei. 


Odata ajunsi in inalta curte oamenii de fotbal au dat fata in fata cu adversarul, in persoana procurorului. El a cerut ca si inculpatii pe care Curtea de apel i-a condamnat la pedepse cu suspendare sa fie trimisi dupa gratii. Daca ceea ce a cerut procurorul va fi insusit de instanta, atunci Giovani Becali ar trebui sa stea 8 ani dupa gratii, fratele sau victor becali 7, la fel ca si Cristi Borcea, George Copos 5 ani, MM stoica patru iar Gica popescu, Gigi netoiu si Jean padureanu catre trei ani.