Ca-n filmele de comedie! Masinile de ridicari auto, stationate ILEGAL

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 03:00

Daca stationati neregulamentar, riscati ca masina sa va fie ridicata si sa platiti o amenda usturatoare.

Dar ce ne facem atunci cand chiar cei care ne ridica masinile se afla in aceasta situatie? Pe ei cine îi trage la raspundere??
O zi de munca obisnuita pentru firmele de ridicari auto. Autospecialele asteapta directive pentru a ridica masini stationate neregulamentar.

Numai ca, stationarea lor este la fel de ilegala ca si a celor vizati!  Iar explicatia a fost usor de aflat. Angajatii firmelor de ridicari nu fac altceva in afara de a executa sarcinile de serviciu: „Nu eu decid cine iti ridica masina, ci Politia!”, ne explica unul dintre muncitori.

Iata si raspunsul autoritatilor privind masura ridicarii unui autovehicul: „Art. 6. Constatarea stationarii neregulamentare sau abuzive se face de catre Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti sau de catre Directia Generala de Politie Comunitara, dupa caz, in conformitate cu normele legale. Precizam faptul ca vehiculele aflate în situatiile expuse mai sus trebuie sa îndeplineasca cumulativ si conditia de obstacol pentru circulatia rutiera sau pietonala, dupa caz.”


Daca al lui coleg  afecteaza vizibilitatea in trafic, nui problema. Nu are rost sa-l ridice pentru parcare neregulamentara. Are el solutie pentru soferii care vor sa vada pe unse circula: „Sa-si ia periscop! ” Iata insa o situatie similara, in care un autoturism obisnuit este parcat în afara spatiilor special amenajate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cat ai zice „stationare”, masina iti este ridicata si dusa in parcul auto de unde o recuperezi numai dupa ce platesti, pe loc, un salariu minim pe economie. 

Un singur sfat insa avem pentru dumneavoastra- aveti grija unde va parcati masina si respectati semnele rutiere!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.