Ca-n Vestul Salbatic! Clanurile se razboiesc in strada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 17:30

Oficial s-a minimalizat incidentul, recunoscandu-se doar ca un om a fost ranit si transportat la spital. Ieri se vorbea de o cearta in trafic sau de un conflict aparut in sala in care se antrenau atat agresorul cat si victima.

Astazi insa, cu mare timiditate, probabil si dupa dezvaluirile noastre, procurorul a admis ca e vorba de ceva mult mai grav. Cei care au vazut incidentul sunt efectiv socati. Abia si-au facut curaj aseara sa povesteasca ce le-a fost dat sa traiasca.

Chiar daca nici acum nu avem o confirmare clara din partea autoritatilor, surse din cadrul serviciilor de informatii ne-au confirmat ceea ce va spuneam de ieri, Sportivii si Camatarii s-au incaierat din nou.


Inca de aseara, politia a facut cateva retineri. Chiar al treilea om din ierarhia Sportivilor a fost saltat de Politie in trafic, impreuna cu doi dintre locotenentii sai. In masina lui s-au gasit mai multe arme, printre care si un pistol cu gaze modificat, asemanator, se pare, cu cel folosit pentru a-l impusca pe ranitul din Popesti Leordeni. Acesta este si in acest moment internat in stare grava la Spitalul Bagdasar Arseni.


Dar asta nu e tot. Alte doua persoane s-au predat oamenilor legii la scurt timp dupa incident. Nu vorbim aici de o cearta intre copii teribilisti. Avem de a face cu cele mai violente grupari care se infrunta pentru suprematie in zona Bucurestiului. E vorba de grupuri monitorizate de serviciile secrete inca din anii 2000. Sportivii sunt cei care au umplut locul lasat liber de caderea clanului Camataru.
Gruparea are in palmares infractiuni dintre cele mai grave, precum santaj, recuperari de bani, taxe de protectie, sechestrari de persoana si tentative de omor. Ca dovada ca nu va spunem basme, va prezentam interventia politiei din data de 22 martie 2006. Situatia ajunsese atunci de nesuportat din cauza faradelegilor acestei grupari inarmate, asa ca s-a actionat in forta cu explozibil, daca va vine sa credeti.

Printre cei vizati este si eroul episodului sangeros de aseara, cel de al treilea om in ierarhia clanului.
Acesta este...Dar sa revenim in prezent. Un conflict de amploare a reizbucnit intre cele doua clanuri, spun swursele din randul anchetatorilor, la scurt timp dupa eliberarea lui Nutu Camataru. Probabil pentru ca rivalii sportivilor au incercat sa-si recapete zonele de influenta. Oricum, incidentrul din Popesti Leordeni nu e prima confruntare sangeroasa dintre cele doua grupari. In urma cu o luna de zile, cele doua tabere s-au intalnit in cartierul Berceni unde s-au incaierat.
Si, sa va mai spun eu ceva, nu va fi ultima confruntare daca nu se iau masuri dintre cele mai dure.