Ca sa faca rost de bani, Madalin Voicu a vandut hainele parintilor sai! Nu ratati mai multe dezvaluiri, dar si un test inedit la care vor fi supusi cei prezenti in platoul emisiunii, in aceasta seara, de la ora 23:00,  in cel mai incitant show, „Vulturii

Autor: Daniela Iliuta

Nu o sa vina sa credeti de ce a fost in stare adolescentul Madalin Voicu pentru a face rost de bani!

Celebrul politician Madalin Voicu, prezent in aceasta seara la „Vulturii de noapte”, alaturi de fiica sa, Ioana, face dezvaluiri nebanuite. Nu o sa vina sa credeti de ce a fost in stare adolescentul Madalin Voicu pentru a face rost de bani!

Am vandut tot, in afara de un pantof, caruia nu i-am gasit perechea. Cand a venit tata acasa din turneu si a deschis sifonierul l-a tras curentul inauntru... 

”, a povestit Madalin Voicu amuzat. „ Cu banii aceia mergeam la petreceri, la ceaiuri... ”, a completat acesta marturisirea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati mai multe dezvaluiri, dar si un test inedit la care vor fi supusi cei prezenti in platoul emisiunii, in aceasta seara, de la ora 23:00,  in cel mai incitant show, „Vulturii de noapte”! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.