Cadavrul unei femei a fost găsit pe marginea unui drum din Arad. Care a fost cauza morții

Author: Lavinia Medrea

Cadavrul unei femei a fost găsit pe marginea unui drum din Arad. Care a fost cauza morții

Sursa: Pexels

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit astăzi, în Arad, la marginea unui drum părăsit. Localnicii au fost cei care au făcut descoperirea.

Cadavrul unei femei a fost descoperit azi, 25 octombrie 2022, pe marginea drumului DN 79 din Arad, în satul Hălmagiu. Descoperirea a fost făcută de localnici iar poliția a identificat victima după câteva ore. Potrivit primelor ipoteze, victima ar fi fost lovită de o mașină, relatează  Agerpres.

Cadavrul unei femei a fost descoperit la marginea unui drum din Arad

Trupul neînsuflețit a fost văzut de către localnici în această dimineață.

Oamenii au sunat de urgență la numărul 112. 

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier”, a declarat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Citeste si: Tragedie fără margini în Vrancea! Un copil de doar un an a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare pentru telefonul mobil

Poliţiştii au declarat că, cel mai probabil, femeia a fost lovită de un autovehicul, ulterior șoferul ar fi fugit. Deocamdată, s-au demarat cercetările pentru descoperirea făptașului.

Corpul femeii a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morții.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

În momentul impactului, trenul a târât mașina pe o distanță de aproximativ zece metri. Martorii au declarat că, înainte de impact, șoferul s-a uitat înspre direcția din care venea trenul, după care a încremenit realizând, probabil, că nu mai are cum să supraviețuiască. Deși mecanicul de locomotivă a pornit semnalele sonore, totul a fost în zadar.

„A sunat, după aia am auzit o bufnitură.

L-a lovit în plin”, a declarat un pasager, care se afla în tren.

Citeste si: Un nou virus hibrid cu propriul sistem imunitar a fost descoperit. Acesta a luat naștere din fuziunea altor două virusuri

Potrivit martorilor, un alt vehicul a procedat asemănător cu șoferul în vârstă de 52 de ani, care se grăbise să traverseze calea ferată.

„A trecut înainte, da. O fracțiune de secundă. Și ei... după ei. Și când a trecut, a intrat trenul în ei, au crezut că poate să treacă, să nu îi atingă”, a mai spus un martor.