Cadavrul unei femei de 33 de ani a fost găsit într-un apartament, în Belgia. Femeia a fost omorâtă cu mai multe lovituri în zona capului

Author: Andreea Buinoschi

Cadavrul unei femei de 33 de ani a fost găsit într-un apartament, în Belgia. Femeia a fost omorâtă cu mai multe lovituri în zona capului

Sursa: pexels

Cadavrul unei femei în vârstă de 33 de ani a fost găsit într-un apartament din Belgia, după ce criminalul a omorât-o cu mai multe lovituri în zona capului. Trupul neînsuflețit a fost descoperit duminică, 6 noiembrie.

La finalul săptămânii trecute, cadavrul unei femei de peste 30 de ani a fost descoperit într-un apartament din Ramillies, din Belgia, conform Sud Info. Autorul crimei s-a predat, fiind chiar proprietarul apartamentului.

Cadavrul unei femei de 33 de ani a fost descoperit într-un apartament din Belgia

Proprietarul apartamentului, în vârstă de 31 de ani, a mers la sediul poliției din orașul Jodoigne și a declarat că el este autorul crimei.

Trupul femeii a fost descoperit pe data 6 noiembrie, într-un apartament de pe Rue de l’Ourchet din Ramillies.

Polițiștii au înființat, imediat, un perimetru de securitate, iar, în ajutorul lor, a venit și laboratorul de criminalistică, împreună cu un medic legist, pentru a se putea efectua primele analize ale cadavrului. Mai mult decât atât, un judecător de instrucție a fost prezent și el la fața locului.

A doua zi, autopsia a fost efectuată, iar medicii legiști au concluzionat faptul că, la nivelul capului femeii, au fost înregistrate mai multe traumatisme semnificative ce sunt „compatibile cu lovituri directe alocate victimei de un terț”, susține Marc Rezette, procuror.

Citește și: O româncă de 38 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de doar 12 ani. Fata este și cea care a sunat după ajutor

Cu o zi înainte ca autorul crimei să se predea, poliția a plecat pe urmele sale, dar nu a reușit să dea de el, motiv pentru care a devenit și principalul suspect al crimei. Ancheta este în curs de desfășurare și se vrea stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care tragedia a avut loc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Camera de consiliu a confirmat mandatul de arestare al bărbatului de 31 de ani ieri, 10 noiembrie.

Trupul unui bărbat de 27 de ani a fost descoperit într-o ghenă

Cadavrul unui bărbat de 27 de ani, din Nepal, a fost descoperit în ghena unui campus universitar din București, în sectorul 6. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21:00, pe data de 9 noiembrie.

Un alt coleg a fost cel care a alertat autoritățile despre cele întâmplate. Personalul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia și, conform Poliției Capitalei, nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul să fie salvat.

Conform primelor declarații, bărbatul s-a spânzurat, în ghenă, dar cercetările continuă, pentru a se afla, cu exactitate, împrejurările în care tragedia a avut loc. Trupul neînsuflețit a fost transportat de către medicii legiști, pentru a se efectua necropsia, iar aceștia urmează să stabilească exact cauzele decesului.

Citește și: Incredibil ce a descoperit o femeie după ce a aruncat o pungă de gunoi la pubelă! Imaginile au fost surprinse pe telefon

Mai mult decât atât, cercetările au fost preluate de către Parchetul de lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.