Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în curtea unei biserici din Sibiu. Victima ar fi fost ucisă cu sălbăticie

Autor: Diana Bostan

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în curtea unui biserici din Sibiu

Sursa: Pixabay

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit noaptea trecută, în curtea unei biserici din Sibiu. Iată ce spun autoritățile în acest caz!

O descoperire înfricoșătoare a avut loc la o biserică din Sibiu, unde un trecător a găsit cadavrul unui bărbat în curtea lăcașului de cult. Această descoperire macabră a șocat comunitatea locală și a atras atenția autorităților, care au demarat imediat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele decesului.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în curtea unei biserici din Sibiu

O descoperire macabră a zguduit comunitatea din Sibiu, după ce trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în curtea bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazul, notează Antena3CNN. Din primele informații,

se pare că bărbatul ar fi fost ucis cu sălbăticie, iar anchetatorii sunt acum în căutarea autorului acestei fapte odioase. Zona este destul de circulată, ceea ce face ca acest incident să fie și mai șocant pentru localnici și trecători.

Citește și: Ceartă cu final tragic între două pensionare, în Gorj! O femeie a decedat după ce a fost împinsă în șanț de propria vecină

Potrivit sursei menționate anterior, incidentul a avut loc în timpul nopții, când un trecător a observat trupul bărbatului întins pe jos în curtea bisericii. Acesta s-a apropiat de victimă și și-a dat seama imediat că bărbatul nu mai respira. Observând urmele severe de lovituri pe corpul victimei, trecătorul a sunat de urgență la 112, declanșând astfel intervenția autorităților.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

La fața locului, echipajele de poliție și ambulanță au sosit rapid și au început investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei. Autoritățile au demarat o anchetă amplă și cer ajutorul populației pentru a găsi orice informație care ar putea conduce la prinderea făptașului. 

Bărbatul ar fi fost ucis cu sălbăticie

Criminaliștii au sosit prompt la fața locului și au început să preleveze amprente și alte probe esențiale pentru anchetă.

În urma primelor investigații, au descoperit că victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, ar fi fost lovită cu o bâtă. 

Citește și: Moarte învăluită în mister la Cluj. O întreagă familie a fost descoperită fără suflare, în curtea casei, lângă piscină

Deocamdată, nu se cunosc toate împrejurările care au dus la această tragedie, iar identitatea completă a victimei și motivele posibile ale agresiunii rămân învăluite în mister.

Potrivit Antena3CNN, Inspectoratul Județean de Poliție a deschis un dosar penal pentru omor și tratează cazul cu cea mai mare seriozitate, deși, momentan, autorul faptei este necunoscut. 

Polițiștii au început deja să audieze martori și să adune informații pentru a construi un cerc de suspecți. Speranța lor este ca, pe baza probelor colectate de la locul crimei și a declarațiilor martorilor, să reușească în scurt timp să identifice și să prindă autorul acestei crime odioase.

Între timp, cetățenii sunt sfătuiți să rămână vigilenți și să raporteze orice comportament suspect sau informație relevantă care ar putea ajuta la elucidarea acestui caz.